ТВ водещият Милен Цветков за пореден път откри любовта. Избраницата му е Милена Иванова-ЕА, до

...
ТВ водещият Милен Цветков за пореден път откри любовта. Избраницата му е Милена Иванова-ЕА, до
Коментари Харесай

Милен Цветков откри за пореден път любовта

 ТВ водещият Милен Цветков за следващ път откри любовта. 

Избраницата му е Милена Иванова-ЕА, до чиито препоръки се допитват куп звезди. Двамата се познават откогато журналистът водеше " Часът на Милен Цветков " по Нова ТВ, където адашката му е гостувала нееднократно. Любовната тръпка обаче пламнала по-късно, когато предаването към този момент беше свалено от екран. Нищо чудно журналистът да се е допитал до Милена за бъдещата си кариера и по този начин връзките им да са минали на друго равнище. 

Милен и Милена обаче настойчиво крият връзката си и не желаят да я обявяват по медиите. Затова и мъчно могат да бъдат видяни дружно по обществени места. Потърсихме за коментар Милена, а тя нито удостовери, нито отхвърли -  " С Милен се познаваме от дълго време, нееднократно съм му гостувала в предаването. Не бих желала да разясня нищо, обвързвано с персоналния ми живот ", сподели нумероложката пред " Галерия ".

Милен постоянно е криел персоналния си живот в дълбока загадка и до момента не е афиширал нито една своя връзка, с изключение на с майката на сина си Боян - Ивета, с която през днешния ден не са дружно. Двамата с някогашната масажистка се срещнали във Facebook. Тя му изпратила покана за другарство, той я приел и по този начин почнало всичко. Уж неангажиращата им връзка се трансформирала в сериозна и на бял свят се появил синът им Боян преди осем години. 

Двамата се събираха и разделяха нееднократно, само че в последна сметка решиха, че не са един за различен и се разделиха дефинитивно. От първата си брачна половинка Милен има огромна щерка Калина, която приключи Американското учебно заведение в Хага и сега живее в Грьонинген. Бившата му жена пък работи като управител в Румъния. 

И в случай че в персоналния живот на Милен всичко е наред, то в професионалния нещата по никакъв начин не са розови. Той към момента няма работа в нито една телевизия. Преди месеци не скри, че е получил покана да води авторско предаване в малкия екран на Слави. Двамата се познават още от времето на КУ-Ку, само че по този начин и не се схванаха. 

След това се заприказва, че Цветко ще се върне в Българска национална телевизия, само че за момента няма изясненост дали това ще се случи. Възлюбената му Милена пък е измежду най-популярните нумеролози, шамбала врач, фън шуй специалист и експерт по личностно развиване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР